Dia Mundial de la Meteorologia 2012 amb Abel Queralt

Conferències

Dins del marc del Cicle de conferències d’interès pirinenc, com cada any el Grup de Recerca de Cerdanya se suma a les celebracions del Dia Mundial de la Meteorologia, un clàssic ja en el calendari divulgatiu de l’entitat.

Dissabte, 24 de març, a les 18h, a la Sala de Convencions del Museu Cerdà de Puigcerdà, en commemoració amb el Dia Mundial de la Meteorologia (23 de març) va tenir lloc la conferència: “Els núvols de Cerdanya”, a càrrec del meteoròleg i home del temps de 8tv i RAC1, Abel Queralt, amb fotografies de Jordi Queralt.

La conferència va mostrar els diferents tipus de núvols que es poden veure als cels cerdans, agrupats per estacions de l’any i amb un apartat addicional sobre els núvols lenticulars. Queralt anà desgranant les peculiaritats de la meteorologia a la comarca, sens dubte una de les principals aficions científiques dels catalans, segons corroboren nombroses enquestes.

Un públic multitudinari va seguir amb interès la conferència, realitzant nombroses preguntes al cloure l’acte.

Abel Queralt en un moment de la conferència

1 comment

  1. […] va organitzar, el 23 de març, una activitat en commemoració amb el Dia Meteorològic Mundial, com ja hem fet en anys anteriors. L’acte, celebrat al Museu Cerdà de Puigcerdà va ser una conferència titulada: […]

Escriu el teu comentari